Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, 4 Αυγούστου 2013

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ (Global Research)ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΙΡΟΣΙΜΑ. ΤΑ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ Η.Π.Α.
  
Το Ναγκασάκι στις 9 Αυγούστου 1945

«The Hiroshima Myth. Unaccountable War Crimes and the Lies of US Military History».

Την προσεχή Τρίτη, 6, Αυγούστου 2013, είναι η 68η επέτειος του βομβαρδισμού της Χιροσίμα, η αλήθεια της οποίας έχει αυστηρή λογοκρισία και ψευδολογία. Τότε που οι κουρασμένοι από τον πόλεμο Αμερικανοί γιόρτασαν την VJ Day (Victory over Japan Day) 10 ημέρες αργότερα.

(…)

 Οι ημέρες 6η και 9η Αυγούστου του 1945 είναι μόνο δύο παραδείγματα από την πλύση εγκεφάλου που συνεχίζεται σε όλα τα πολιτικά προγράμματα ολοκληρωτικού πολέμου, τα οποία συνοδεύονται πάντα από την αναπόφευκτη ανθρώπινη σφαγή που κατ 'ευφημισμόν ονομάζεται "παράπλευρες απώλειες" ή "φιλικά πυρά" .

(…)

Θα μπορούσε να είναι ήδη πολύ αργά για τη διάσωση και την επαναφορά στη ζωή την ανθρωπισμού, την ειρήνευση της Αμερικής που ξέρουμε και αγαπάμε. Θα μπορούσε να είναι πολύ αργά για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την εταιρική πειρατεία της φιλελεύθερης δημοκρατίας στην Αμερική. Θα μπορούσε να είναι πολύ αργά για να γκρεμίσει τις αλαζονικές και άπληστες ελίτ, που εγωιστικά σέρνουν τον κόσμο μας, κάτω από το δρόμο για την καταστροφή μας. Το πραξικόπημα που εγώ αποκαλώ : «Friendly American Fascism», μπορεί να έχει ήδη ολοκληρώσει τους στόχους του.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ  

 ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ : «ΈΒΑΨΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΙΜΑ»

http://www.youtube.com/watch?v=n8H7Jibx-c0


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου