Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ…«ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΑΣΤΙΚΟ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ «ΓΕΝΝΑ» ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΒΑΝΗ. Η ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ, ΕΜΕΤΙΚΗ, ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΛΕΝΑΣ ΔΙΒΑΝΗ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΠΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΆΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΒΑΝΗ ΓΕΝΝΑ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.  ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΩΝ, ΨΕΥΤΟΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ. ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΟΥ «ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ»ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΥΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΓΛΥΨΕΙΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΜΟΛΟΥΝ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ.  Η ΔΙΒΑΝΗ - ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΔΙΒΑΝΗ, Η ΚΑΘΕ ΣΩΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, Η ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥΛΑ, Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ, Ο ΚΑΘΕ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ - ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ/ΤΟΝ ΕΚΤΡΕΦΕΙ. ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΟΚΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΨΕΥΤΟΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΠΟΥ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ, ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΧΑΜΗΛΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ.
 ΠΑΛΙΑ, Ο ΛΑΟΣ, Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΙΧΕ ΡΙΤΣΟ, ΒΑΡΝΑΛΗ, ΑΓΓΟΥΛΕ, ΕΛΥΤΗ (ΑΣΤΟΣ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ), ΠΑΛΑΜΑ, ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ, ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ.  ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΈΤΣΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ –  ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ. ΜΗΝ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΗ ΔΙΒΑΝΗ. Η «ΚΥΡΙΑ» ΑΥΤΗ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΘΡΕΨΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ, ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΗ ΔΙΒΑΝΗ, ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΛΛΗ «ΛΟΛΙΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ», ΤΗΝ ΣΩΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΛΙΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ (ΡΕΠΟΥΣΗ, ΧΩΜΕΝΙΔΗΣ Κ.Α.) ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.  ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΕΣ ΤΟΥ. ΌΤΑΝ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΑΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ, ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ.
16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2013 16:46»… (ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου