Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2013

ΜΙΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΥ (ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)Επιστολή του Βασίλη Τζωρτζάτου
από ... 20:30, Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2004

....
Πρέπει να προστατευτούμε από την αθλιότητα και τη φρίκη της παραπληροφόρησης και παραπλάνησης εις βάρος της σωστής ενημέρωσης και αλήθειας

Η κυριαρχία και ο έλεγχος των ΜΜΕ από την εθνική και υπερεθνική ελίτ έχει οδηγήσει στην αγκυλοποίηση και αποσάθρωση της κοινωνίας καταργώντας και τις αξίες της συλλογικότητας και της πολυφωνίας, και έχει μετατρέψει του πολίτες σε καταναλωτικά ανδράποδα.
Γεγονότα χαλκεύονται, αποκρύπτεται την αλήθεια.
Ο πολίτης αντιμετωπίζει τον εμπαιγμό και την παραπλάνηση.
Η ενημέρωση φαλκιδεύεται και πλαστογραφείται υπηρετώντας το ψεύδος και οδηγώντας στον αυτοχειριασμό τους δημοκρατικούς θεσμούς.
Κατόρθωσαν να θανατώσουν ακόμη και μεγάλο μέρος του έντυπου λόγου.
Η συστηματοποίηση της παραπλάνησης στην υπόθεση της 17Ν άρχισε από την πρώτη μέρα της έκρηξης στον Πειραιά και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
Από την παραπληροφόρηση και την παραμόρφωση της αληθινής ενημέρωσης από τα ΜΜΕ δεν γλίτωσε ούτε το ίντερνετ.
Είναι απορίας άξιο ότι όσοι σερφάρουν στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο site του indymedia δεν ασχολούνται με την πραγματική υπόσταση του κειμένου των καταδικασμένων και των θεμάτων που θέτουν.
Το κείμενο είναι σαφέστατο, τα ζητήματα ολοκάθαρα.
Κάποιοι όμως ασχολούνται με ψευτοπροβλήματα που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα.
Με συκοφαντίες που μηχανεύονται διάφορα υπόγεια και αόρατα κέντρα και θα τις χαρακτήριζα επιεικώς από αφελείς ως ύποπτες και προβοκατόρικες.
Το κείμενό μας, σαφέστατο και όποιοι θέλουν να προσφέρουν κάποια συμπαράσταση να αναφέρονται στα ολοκάθαρα ζητήματα που θέτει και αυτά να σεβαστούν.
Στο κείμενο λέμε ξεκάθαρα ότι είμαστε πολιτικοί κρατούμενοι, ζητάμε συμπαράσταση σύμφωνα με την γραμμή που ακολούθησε ο καθένας μας στη δίκη με τις στημένες και προαποφασισμένες καταδίκες.
Οι ομολογίες, χαλκευμένες από τους χειρότερους εκφραστές του ανθρώπινου είδους, τα παράσιτα της «αντιτρομοκρατικής» υπηρεσίας –φυτώριο βασανιστών και δημίων- σε συνεργασία με FBI, CIA M16 μέσω παραδοσιακών και κυρίως σύγχρονων βασανιστηρίων με ψυχοκτόνα μέσα νέας τεχνολογίας που εξουθενώνουν και υποτάσσουν τις ψυχές.
Η δίκη παρωδία και θέατρο, με αποτέλεσμα να καταδικαστούν αθώοι με βαριές ποινές και άλλοι που δεν έχουν καμία σχέση με το κατηγορητήριο όπως εγώ.
Θέλουν να μας εξοντώσουν στέλνοντάς μας στη φυλακή της φυλακής, στο νέο Γκουαντανάμο της Λάρισας, παραβιάζοντας τον ίδιο τον αστικό τους νόμο.
Κι ενώ απλοί άνθρωποι αναγνωρίζουν την αλήθεια και μας στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης, χλευάζοντας τη δίκη και τις ποινές μιλώντας για θέατρο και κοροϊδία, οι δήθεν φίλοι μας αποσιωπούν αυτά τα σημαντικά ζητήματα νομιμοποιώντας τα έμμεσα με τη σιωπή τους και ασχολούνται με ψίθυρους και ψευτοζητήματα που επινόησαν τα κέντρα των μυστικών υπηρεσιών για να μας πλήξουν και τα προωθούν μέσω ορισμένων αφελών αριστεριστών έχοντάς τα επενδύσει με την ανάλογη αριστερίστικη φρασεολογία, ώστε να έχουν πιθανότητα επιτυχίας, για να είναι πειστικά και αθώα.
Αν κάποιοι θέλουν να υποστηρίξουν άλλα πράγματα αυτό δεν είναι συμπαράσταση σε πολιτικούς κρατούμενους αλλά πολιτική εκμετάλλευση και πολιτική τυμβωρυχία.
Κι όλα αυτά στην πλάτη καταδικασμένων, εκ του ασφαλούς για να κάνουν κάποιοι την επαναστατική τους γυμναστική και φιγούρα νομίζοντας ότι έτσι θα βγουν από την πολιτική τους ανυπαρξία.
Καλό θα ήταν αυτή τη δραστηριότητα να την ονομάζουν με το πραγματικό της όνομα και να αφήσουν τα περί αλληλεγγύης και άλλα παχιά λόγια γιατί το μόνο που πετυχαίνουν είναι να μας κάνουν ζημιά απομακρύνοντας με τη συμπεριφορά τους, όσους απλούς και σοβαρούς ανθρώπους θέλουν να μας συμπαρασταθούν.
Για να γίνω κατανοητός θα αναφέρω ένα παράδειγμα που με αφορά και υπάρχουν παρεμφερή για όλους του καταδικασμένους.
Καταδικάστηκα δύο φορές ισόβια (για τα υπόλοιπα θα μιλήσω άλλη φορά) για την υπόθεση Μομφεράτου με βάση την ψευδή περιγραφή του συνεργαζόμενου Τσελέντη.
Όχι μόνο δεν ήμουν παρών, αλλά δεν είχα έρθει καν σε επαφή με την οργάνωση.
Κανένας δεν με αναφέρει στη ληστεία των Πετραλώνων 1,5 μήνα νωρίτερα και άρα δεν ήμουν πουθενά.
Ωστόσο, υποτίθεται ότι 1,5 μήνα μετά συμμετείχα στην επίθεση Μομφεράτου και μάλιστα στη δυσκολότερη θέση, του οδηγού που έκλεινε το δρόμο με το αυτοκίνητο, αν και ήμουνα αρχάριος σύμφωνα με το κατηγορητήριο και επίσης δεν ήξερα καν, να οδηγώ αυτοκίνητο.
Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι αυτά δεν ευσταθούν κι όμως με αυτά τα οφθαλμοφανή ψεύδη καταδικάστηκα δύο φορές ισόβια για να καλυφθούν τα ψέματα του Τσελέντη.
Αυτά τα κραυγαλέα ψεύδη που αντιλαμβάνονται και οι απλοί πολίτες έχουν αποσιωπηθεί από δήθεν φίλους που τάχα θέλουν να συμπαρασταθούν.
Τέτοια ψεύδη υπάρχουν για τον καθένα από τους καταδικασμένους, ιδίως μάλιστα όταν πρόκειται για ψευδομαρτυρίες των συνεργαζόμενων που εξυπηρετούν συγκεκριμένες σκοπιμότητες.
Όσοι θέλουν να μας συμπαρασταθούν πρέπει να το πράξουν στη βάση όσων αναφέρει το κοινό κάλεσμά μας.
Αλλιώς δεν νομίζω ότι θέλουν να βοηθήσουν, αλλά μάλλον να σαμποτάρουν τη συμπαράσταση.
Συμφωνώ με αυτόν που γράφει ότι χειρότερο βασανιστήριο είναι το προμελετημένο έγκλημα παραποίησης της αλήθειας που έγινε επί μήνες σε βάρος μας από τα διάφορα μιάσματα της δημοσιογραφίας (Κακαουνάκης, Πρετεντέρης, Μάνδρου, Λαμπρόπουλος, Παπαχελάς και Σια) και
που έχουν ξεφτίσει σήμερα για τον κόσμο, συνεχίζουν να διαδίδονται μέσω ενός μικρού αριθμού αφελών αριστεριστών. Την ίδια χυδαία λάσπη επαναλαμβάνουν σήμερα με το αναγκαίο λεξιλόγιο της αριστερίστικης γλώσσας, χωρίς να έχουν την αναγκαία κρίση για να αντιληφθούν ότι όλα αυτά τα παρουσιάζουν ορισμένοι που κινούν τα νήματα από τα κέντρα των ξένων και εγχώριων μυστικών υπηρεσιών για να τσιμπήσουν το δόλωμα και αυτοί τσιμπάνε.
Δύσκολα κρύβονται, η πρεμούρα και οι ψίθυροι εναντίον μου μόλις πω κάτι αλλά και η προσπάθειά τους να θάψουν το κοινό μας κάλεσμα για να συνεχίσουν μέσω ορισμένων χειραγωγούμενων το πολιτικό καπέλωμα επιδιώκοντας τη σιωπή μας και το θάψιμο οποιουδήποτε πει κάτι διαφορετικό από τις ανοησίες τους. («Που στοχεύει ο Τζωρτζάτος; Το παίζει υπερεπαναστάτης; Είναι δικτυωμένος; κλπ»).
Πρέπει να εξουδετερώσουν με λάσπη όποιον μιλήσει για να σιωπήσει. Αυτοί οι αριστεροί που γράφουν αυτές τις γελοιότητες δεν γνωρίζουν κάποιο παλαιό έργο για την παιδική αρρώστια και δεν έχουν ακόμη κατανοήσει ότι γενικά ο υπερεπαναστάτης στα λόγια δεν είναι και αναγκαία σωστός και συνεπής.
Ή μήπως δεν χώνεψαν το τσαπατσούλικο σεμινάριο που τους κάνανε και ας αφήσουν τις δήθεν αφελείς χυδαιότητες ότι «είμαι δικτυωμένος με τα ΜΜΕ από καιρό και τι το παίζω».
Ότι κι αν κάνουν οι πάτρωνές τους των μυστικών υπηρεσιών δεν πρόκειται να με φιμώσουν με τέτοιες μεθοδεύσεις.
Θα συνεχίσω να εκφράζω με παρρησία τη γνώμη μου απλός και αυθαίρετα καταδικασμένος και να τους ξεσκεπάζω.
Δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ μαζί τους.

Φίλοι και σύντροφοι, πρέπει να αντιμετωπίσουμε με έμφοβη αυτοσυγκράτηση τους διάφορους δήθεν αριστερούς που ενδιαφέρονται για την υπόθεση 17Ν χειραγωγώντας, παραπλανώντας και παραπληροφορώντας εις βάρος της αλήθειας.
Τα τέσσερα ισόβια συνιστούν επιβράβευση για τη στάση μου στο δικαστήριο.

Και κλείνοντας, ας θυμηθούμε τη ρήση του Λένιν, ότι όταν οι εχθροί σου πλέκουν το εγκώμιο πρέπει να ανησυχείς γιατί κάτι δεν έχεις κάνει καλά.
Εμένα με κοπάνησαν από την αρχή, «αντιτρομοκρατική», πολιτική αγωγή, δικαστές και τώρα οι διάφοροι δήθεν ενδιαφερόμενοι φίλοι αριστεροί, έτσι συμπεραίνω ότι κινούμαι στη σωστή γραμμή.
(Αλήθεια, για τον συνεργαζόμενο Τέλιο που χαίρεται την ελευθερία του μαζί με τον αδελφό του, συνεργαζόμενο κι αυτόν της «αντιτρομοκρατικής», που γυρίζουν από μπαράκι σε μπαράκι της Θεσσαλονίκης γιατί δεν λένε τίποτα;)
Βασίλης Τζωρτζάτος
Ειδικά κελιά
Φυλακές Κορυδαλλού
12/2/2004

Πηγή

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου