Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2013

ALERT της ΙΝΤΕRPOL.Πως μπαίνουν στον καλό δρόμο …για τη Συρία χιλιάδες θανατοποινίτες. Ο ρόλος των ΗΠΑ

..."Το copyrightτης αξιοποίησης θανατοποινιτών για στελέχωση του Τζιχάντ στη Συρία, είναι σαουδαραβικής προέλευσης. Σύμφωνα με έγγραφο απόρρητης διαβάθμισης του Υπουργείου Εσωτερικών της χώρας, αμνηστεύονται κατάδικοι υπό τον όρο της αποστολής τους στα πεδία των μαχών της Συρίας.
Παραθέτουμε αντίγραφο του εγγράφου με μετάφραση από την αραβική :

« Βασίλειο Σαουδικής Αραβίας
Υπουργείο Εσωτερικών
Αρ. :71466/J /H
Συνημμένα :
Ημερομηνία 25/5/1433 Εγίρα [μ.Χ.17/Απριλίου/2012]
(Απόρρητο)
Στο όνομα της Aυτού Μεγαλειότης στρατηγού Suood Al Thnayyan


Γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών


Ειρήνη σε σας και το Έλεος του Θεού και η ευλογία του
Σχετικά με το τηλεγράφημα της Βασιλικής Αυλής αρ.112 με ημερομηνία 19 /04/ 1433 Εγίρα [3 Μαρτίου 2012] που αναφέρεται σε κρατουμένους στις φυλακές της Σαουδικής Αραβίας.


Κατηγορούμενοι για εγκλήματα που σύμφωνα με το Ισλαμικό Δίκαιο της Σαρία αντιμετωπίζουν την θανατική ποινή δια αποκεφαλισμού.
Σας γνωστοποιούμε ότι διαμοίφθηκε διάλογος με υπόδικους ποινικούς αποδεδειγμένα ενόχους για διακίνηση ναρκωτικών ,δολοφονίες,βιασμούς με τις κάτωθι υπηκοότητες:
110 Υεμένης,96 Ιράν,254 Συρίας,82 Ιορδανίας,68toncul,32 Αφγανιστάν,94 Αιγύπτου,203 Πακιστάν,23 Ιράκ,44 Κουβέιτ,21 Παλαιστίνης,212 Σαουδικής Αραβίας.


Ήρθαμε σε συμφωνία μαζί τουςπου προβλέπει την άμεση απελευθέρωση και αμνήστευση αυτών από την θανατική ποινή καθώς και την καταβολή εκ μέρους μας μηνιαίου εισοδήματος στις οικογένειές τους υπό την προυπόθεση να προωθηθούν αφού πρώτα εκπαιδευθούν κατάλληλα στη Συρία για να συμμετάσχουν στο Τζιχάντ και να επιστρέψουν ακωλύτως στη Σαουδική Αραβία.
Παρακαλούμε όπως εγκρίνετε τη συμφωνία.


Υπογραφή
Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών
Αbdullah bin Ali al-Rmezan »"...


Πηγές : Interpol, Voltaire
Το είδαμε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου